Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezona 2014/2015 » Přátelská utkání

Neratovice - Loko Vltavín 3:4 (1:0)

publikováno 23.02.2015

Koncovka patřila Vltavínu

Video ze zápasu: https://www.youtube.com/watch?v=S6WR4djAt6k

Téměř ještě měsíc a půl trvající zimní příprava se nemůže obejít bez přípravných zápasů, proto jsme jeden z nich odehráli na půdě Neratovic, pro nás již dobře známý tým, který nám v letním přátelském utkání udělil debakl 0:5. Tento zápas se nesmazatelně zapsal do našich hlav i hektickým přemisťováním z Miškovic do části Neratovic zvané Byškovice těsně před zápasem.                                         

I proto jsme se tentokrát ujišťovali nejméně třikrát, zdali hrajeme opravdu v Neratovicích na hlavním stadionu. Čas výkopu byl stanoven na 9:00, našim borcům to zjevně nevyhovovalo a do šatny přišli jakoby bez duše. I možná proto jsme první poločas prohráli 1:0, i když za průběžný stav utkání mohlo více faktorů. Prvním byla koncovka, to co naši borci stihli zahodit za poslední tři zápasy, by nezahodil ani středně starý domorodec deštného pralesa, který by viděl poprvé v životě míč. Je opravdu neuvěřitelné co dokážeme zahodit, doufám, že pan Madej najde ve své kameře alespoň pár záběrů našich šancí, abyste se mohli také podívat. Další okolností našeho nezdaru v prvním poločase bylo neplnění taktických pokynů. Pro tento zápas jsme strávili docela dlouhou dobu v šatně a snažili se klukům vysvětlit nějaké nové návyky do naší hry, s udivením jsme pak sledovali, když ani v jedné situaci kluci nepoužili to, o co jsme je prosili. Do karet nám také nehrála příliš velký marodka, kdy jsme měli k dispozici 12 lidí z 22.                                                                                                                                  

Do druhého poločasu jsme proto chtěli vlétnout a přenést vítězství na svou stranu. Jenže hned 7 minut po rozehrávce, udeřili hráči domácích podruhé, když chybu na levé straně obrany vyřešil útočník střelou z blízka na bližší tyč (2:0). Po necelých deseti minutách hry snížil po rohu Rahmana, Madej který konečně protrhl střelecké trápení (2:1). Poté však přišlo nedorozumění při zahrání offside systému a domácí opět odskočili na dvě branky (3:1). Ve druhé půlce se s góly roztrhl pytel a opět hned po pár minutách nám dal naději Tomáš Lébl, který opět uklidil skvělý roh Rahmana. Musím říci, že jsem nevěřícně kroutil hlavou, když se Tomáš hlásil ke gólu pravou nohou, kterou nemá ani na to opírání, ta jakoby neexistovala (3:2). J Tento gól nám vlil nové síly a začali jsme na hřišti vládnout my. Na 3:3 vyrovnával po skvělé nahrávce Sodomky opět Míra Madej a potvrdil pravidlo, že když už se v zápase trefí tak nezůstane jen u jednoho zásahu. Tři minuty před koncem jsme mohli zvednout ruce nad hlavu naposledy to, když celý zápas spolehlivý gólman domácích udělal hrubku, jakou můžete vidět v televizi. Malou domů od svého obránce odhadl tak nešťastně, že mu míč projel pod kopačkou a nikým nekrytý Sodomka rozhodl o výhře Lokády 3:4!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery